Search: Keyword:

  Class Schedule  

Stone Elementary School

Class Schedule

2015-2016

**See 'Lunchroom' for individual class lunch schedules**

Kindergarten:

 (A-Davis B-Parker C-Gerlach D-Nations E-Lambert)

8:00-9:00                       Whole Group Time/Math      60 Minutes

9:05-9:55                        Activity                                       50 Minutes

9:56-12:01                       Reading/Language Arts         125 Minutes

12:05-12:35                     Lunch                                       (See 'Lunchroom')

12:39-1:34                       Math                                           55 Minutes

1:35-2:05                         Quiet Time/Reading               30 Minutes

2:06-2:21                         Recess (A, B, C)                        15 Minutes

2:10-2:25                         Recess (D, E)                             15 Minutes

2:26-2:40                        Reading                                      14 Minutes

 

1st Grade:

 (A-Herrington B-Stringer C-Lofton)

8:00-9:45                        Language Arts                           105 Minutes

9:48-10:08                      Recess                                         20 Minutes

10:10-10:42                     Spelling                                      32 Minutes

10:45-11:15                      Lunch                                          (See 'Lunchroom')

11:18-11:32                      Spelling (Continuted)              14 Minutes

11:35-12:25                      Activity                                       50 Minutes

12:28-2:40                      Math/Science/Soc Studies     132 Minutes

 ( D-Bond E-Simpson)

8:00-10:23                      Language Arts/Spelling          143 Minutes

10:25-10:45                     Recess                                         20 Minutes

10:50-11:15                      Lunch                                         (See 'Lunchroom')

11:18-11:32                      Spelling (Continued)                10 Minutes

11:35-12:25                     Activity                                        50 Minutes

12:28-2:40                      Math/Science/Soc Studies      132 Minutes

 

2nd Grade:

(A-Kiser B-Parker C-Givens D-Amacker)

8:00-10:03                      Block 1                                         123 Minutes

10:05-10:55                     Activity                                         50 Minutes

11:00-11:30                      Lunch                                          (See 'Lunchroom')

11:32-1:35                        Block 2                                         123 Minutes

1:38-1:58                          Recess                                           20 Minutes

2:00-2:40                         Language Arts/Spelling           40 Minutes

(E-Lefort F-Smith)

8:00-10:03                      Block 1                                         123 Minutes

10:05-10:55                     Activity                                         50 Minutes

11:00-11:30                      Lunch                                           (See 'Lunchroom')

11:32-1:35                         Block 2                                         123 Minutes

1:38-1:58                           Language Arts/Spelling            20 Minutes

2:00-2:20                         Recess                                           20 Minutes

2:22-2:40                         Language Arts/Spelling             18 Minutes

 

3rd Grade:

(A-White B-Cospelich C-Cooper D-Hester)

8:00-9:53                        Block 1                                           104 Minutes

9:46-10:06                      Recess                                             20 Minutes

10:08-10:43                    Block 1 (Continued)                     35 Minutes

10:45-11:13                      Block 2                                           28 Minutes

11:15-11:45                       Lunch                                             (See 'Lunchroom')

11:47-1:43                        Block 2 (Continued)                    115 Minutes

1:45-2:35                          Activity                                           50 Minutes

(E-Cottrell F-Williams)

8:00-9:53                        Block 1                                            113 Minutes

9:56-10:16                       Recess                                              20 Minutes

10:18-10:48                     Block 1 (Continued)                      30 Minutes

10:50-11:23                     Block 2                                             33 Minutes

11:25-11:50                      Lunch                                               (See 'Lunchroom')

11:52-1:43                        Block 2 (Continued)                     109 Minutes

1:45-2:35                         Activity                                              50 Minutes

 

4th Grade:

(A-Miles B-Danner)

8:00-10:22                     Block 1                                              142 Minutes

10:24-10:44                    Recess                                                20 Minutes

10:46-11:40                     Block 2                                              54 Minutes

11:45-12:15                      Lunch                                                 (See 'Lunchroom')

12:18-12:43                     Block 2 (Continued)                       25 Minutes

12:45-1:35                       Activity                                              50 Minutes

1:37-2:40                         Block 2 (Continued)                       63 Minutes

(C-Somers D-Davis E-Moore)

8:00-9:36                        Block 1                                              96 Minutes

9:39-11:12                        Block 2                                             93 Minutes

11:15-11:35                       Recess                                              20 Minutes

11:40-12:10                      Lunch                                               (See 'Lunchroom')

12:13-12:43                      Block 3                                             30 Minutes

12:45-1:35                        Activity                                            50 Minutes

1:37-2:40                          Block 3 (Continued)                     63 Minutes

 

5th Grade:

(A-Rose B-Duncan C-McFadden D-Comardelle E-Breland)

8:05-8:55                         Activity                                            50 Minutes

8:58-9:55                         1st Period                                        57 Minutes

9:58-10:55                       2nd Period                                      57 Minutes

10:58-12:35                     3rd Period                                       58 Minutes

11:50-12:20                     Lunch                                               (See 'Lunchroom')

12:10-12:25                     Recess (A,B,C)                                15 Minutes

12:20-12:35                     Recess (D,E)                                   15 Minutes

12:40-1:38                       4th Period                                       58 Minutes

1:40-2:40                         5th Period                                       60 Minutes